Linda Karna Jensen den 09-02-2017

Hej,

Vi, i Salling Efterskoles projektklasse, har sat os for at lave en aktivitetsaften for 4.-7. klassetrin.

Vi har i forbindelse med SallingFest oplevet en stor interesse hos børnene i denne for at komme ud og opleve dét at gå på Salling Efterskole og alle vores faciliteter. Derfor har vi valgt, at afholde dette arrangement, som vi kalder SallingSjov, hvor børnene har mulighed for at få en sjov aften sammen med sine venner – og venner, man ikke kender endnu!

Vi har arrangeret fire forskellige aktiviteter, som vil blive styret af eleverne i skolens projektklasse. Ved tilmeldingen melder man sig på to af disse aktiviteter, som vil være spring, dans/rytmisk gymnastisk, battle og spillehjørnet.

SallingSjov kommer til at foregå torsdag d. 2/3 kl. 17.30-20.30 på Salling Efterskole.

Tilmeldingen vil foregå på Salling Efterskoles hjemmeside: www.salling-efterskole.dk, hvor det vil komme op hurtigst muligt.

Sidste tilmelding er onsdag d. 1/3.

Prisen for aftenen vil være 50 kr.

Der vil i løbet af aftenen være en pause, hvor der vil være lidt mad og drikke. Det vil dog være en god idé at have spist hjemmefra, da det bliver en hel aften med gang i!

Hvis I har nogle spørgsmål, skal I være velkomne til at sende en mail til caro3331@salling-efterskole.dk.

Linda Karna Jensen den 31-01-2017
    På vegne af KFUM spejderne i Breum:
    Fastelavn i Østsalling Kulturcenter Breum
    Linda Karna Jensen den 25-01-2017
    ”Glade børn og voksne”Mød Carsten Sommerskov den 7. marts kl. 19 på Skive Bibliotek
  • 23-02-2017
    Symaskinekursus LOF ·