• Jonna Skov den 23-05-2017

Trainee-lærer

Uddan dig til lærer samtidig med, at du arbejder på Breum Skole.

En faglig skole i trygge rammer.

Hvis du vil tage en læreruddannelse samtidig med, at du arbejder ca. 10 timer om ugen som matematiklærer på Breum Skole, så er du den trainee-lærer, vi søger.

Du bliver den første i Skive Kommune, der får den unikke mulighed for at kombinere lærerstudiet med en ansættelse, der giver dig enorm praktisk erfaring. Vi tror, det gør dig til en god og kompetent lærer.

Breum Skole leder efter en kommende lærer, der vil undervise i matematik i overbygningen.

Om stillingen
    • Du ansættes 1. august 2017 til at varetage ca. 10 undervisningstimer om ugen, lønnet af Skive Kommune med undervisningssted på Breum Skole.
    • Du søger ind på VIA Læreruddannelsen via optagelse.dk med studiestart 30. august.
    • Du er berettiget til SU, da du er under uddannelse.
    • Der er mulighed for en fast deltidsansættelse i de fire år, læreruddannelsen tager.
    • Dit arbejde på skolen bliver tilrettelagt, så det passer med undervisningen på læreruddannelsen.

Vi kan tilbyde en skole
    • hvor trivsel, faglighed og fællesskab værdsættes.
    • med 273 elever fordelt på 0.- 9. årgang med en SFO på 65 børn.
    • med en positiv forældrekreds og aktiv skolebestyrelse.

Løn og ansættelsesvilkår efter principperne i Ny Løn.

Flere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleleder Bettina Alberg - [email protected] - 99156370/40272045.

Frist
    13. juni 2017 kl. 12.00.
    Linda Karna Jensen den 09-01-2017
    Der er lavet en ny busplan, som kan ses nedenunder. Ændringen er onsdag og torsdag på hjemtur.
Ingen aktuelle nyheder

194472